Diėtiste Herent »

 

Lisette van Loosdrecht  

Voedingsdeskundige

In 2010 studeerde ik, met onderscheiding, af aan de Katholieke Hogeschool Kempen als Bachelor in voedings- en dieetkunde. Ik heb deze studie aangevuld met een post-HBO Motivational Interviewing aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Per oktober 2012 start ik met de aanvullende studie diabeteseducator aan de

Erasmus Hogeschool te Brussel.


Ik heb meer dan 2 jaar ervaring als klinisch en poliklinisch diėtist. Momenteel werk ik als klinisch diėtist in revalidatieziekenhuis Inkendaal, waar mijn ervaring dagelijks verder groeit.

 

 

Naast mijn werk als klinisch diėtist, heb ik ook een zelfstandige praktijk in

Keerbergen (privé) en werk ik als zelfstandig diėtist in het gezondheidscentrum

ALPE te Herent.

 

Om up-to-date te blijven, neem ik regelmatig deel aan lezingen, congressen en studiedagen. Verder ben ik lid van de Nederlandse Diėtisten vereniging en

de Vlaamse beroepsvereniging voor voedingskundigen en diėtisten. Ook ben

ik actief lid van de Diabetes and Nutrition Organization als redactielid van

DNO-nieuws.

Gezondheidscentrum ALPE is een interdisciplinaire eerstelijns praktijk gestart in april 2007 op initiatief van vier huisartsen.

 

Het huidige team bestaat uit drie huisartsen,een diėtsite, twee psychotherapeuten, een psycholoog, een orthopedagoge, een seksuologe, een erkend bemiddelaar en een praktijkassistente.

GcALPE is tevens een academische opleidingspraktijk voor huisartsen.

Wij streven naar kwaliteitsverbetering, interdisciplinaire samenwerking en kruisbestuiving, vlotte doorverwijzing, onderlinge rapportage en opvolging, kennis van elkaars werkdomein.

 

Meer info vind u op www.gcalpe.be

Gezondheidscentrum ALPE © 2012

 

Aangepast Dieet

Gezonde voeding

Voedingsdeskundige

 

Diėtiste Herent